Ga-Rei: Zero

Ga-Rei-Zero

Japánban játszódik a történet, ahol a természetfeletti jelenségek elleni ügynökség tagjai és a körülöttük történő dolgok az anime alapjai. Ugyanis a gonosz szellemek, valamint a természetfeletti jelenségek kordában tartása végett a japán kormány ügynökséget hozott létre ezek megfékezésére. Két ügynökség is van, az egyikben normális emberek vannak, míg a másikban olyan emberek, egyének, akik látják a szellemeket, valamint sokkal hatékonyabban tudnak harcolni ellenük. Mivel az utóbbi időben rengeteg incidens történt, emiatt komolyabb nyomozást kezdenek az okok kiderítése céljából. A történetvezetés nem lineáris, ugyanis a sorozat elején a történet végébe nyerhetünk bepillantást, míg a közepe a főbb szereplők bemutatását és múltját hivatott megvilágítani. Szóval a történet elég jó, pont emiatt a kis csavar miatt, amit beletettek az anime készítői. Úgyhogy egyáltalán nem laposodik el sehol se, még ha úgy tűnik, akkor se, mert akkor egy kis akciót, vagy egy jó poént csalnak oda - ezzel is lekötve a nézőt.

MEGTEKINTÉS: 1,167
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-10-06
STÚDIÓ: AIC Spirits
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: uraharashop
FELTÖLTVE: 2023-03-22 20:19:29
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.