Selector Spread WIXOSS

selector spread WIXOSS

Iona Urazoe rajongói összejövetelének váratlan kimenetele továbbra is súlyosan nehezíti Ruuko Kominatót. Ruuko és barátai Yuzuki Kurebayashi és Hitoe Uemura haboznak részt venni a csatákban, amelyek tönkretehetik életüket. Ugyanez nem mondható el Chiyoriról, aki minden figyelmeztetés ellenére nem veszi figyelembe a veszteség következményeit. Miközben Chiyorit megpróbálja meggyőzni kegyetlen sorsáról, Ruuko többet tud meg egy WIXOSS-regényről – amely felfedi az LRIG-ek titkait és a Selector-csaták létezését. Eközben Akira Aoi és modellkarrierje fellendült Ionának köszönhetően, akit immár Ulith birtokol. Miután élete sínen van, Akira megígéri, hogy bármilyen módon segít Ulithnak. Tudta nélkül Ulith arra törekszik, hogy egy ismerős LRIG segítségével ne csak kínozza Ruukót, hanem megakadályozza, hogy ez utóbbi vágya teljesüljön.

MEGTEKINTÉS: 703
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-10-04
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Anime Sekai Team
FELTÖLTVE: 2023-03-26 04:31:38
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.