Baka to Test to Shoukanjuu

Baka & Test - Summon the Beasts

A Fumizuki Akadémia nem egy tipikus japán középiskola. Ez az egyedülálló intézmény új és innovatív rendszert vezetett be diákjainak osztályozására. Az első év végén a diákok egy tesztet tesznek, amely megosztja a hallgatói létszámot. A legmagasabb pontszámot elérők az A osztályba kerülnek, egészen az F osztályig, a legalacsonyabbak közül. Sajnos Akihisa Yoshii állítólagos "nagyszerű" intellektusa nem volt elég egy ilyen teszthez, és most az F osztály alján ragadt. Természetesen az F osztály rendelkezik a legrosszabb felszereltséggel: nemcsak korhadt tatami szőnyegek és törött asztalok, hanem elavult berendezések és elhasználódott bútorok is. A jó oldala, hogy barátja, Yuuji Sakamoto ugyanabba az osztályba jár, és mindenki meglepetésére a zseniális lány, Mizuki Himeji is ugyanebbe az osztályba került egy váratlan láz miatt a teszt napján. Mivel elégedetlenek az adottságaikkal, az F osztály Yuuji mögé tömörül, és elhatározta, hogy felveszi a küzdelmet a magasabb szintű osztályokkal, hogy az iskola Vizsgaidéző ​​harc rendszerének használatával megragadja a jutalmaikat. A résztvevők fantáziakaraktereket idézhetnek meg – akiknek erőszintje megegyezik tanulóik teszteredményeivel – egy mindent eldöntő csatában. Az F osztály fel tud emelkedni a csúcsra, vagy beváltják mindenki elvárásait és elbuknak?

MEGTEKINTÉS: 2,465
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-01-07
STÚDIÓ: SILVER LINK.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Gomenasai
FELTÖLTVE: 2023-03-26 22:27:56
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.