Ushio to Tora

Ushio and Tora

Ushio úgy gondolja, hogy apja meséje egy ősi ősről, aki egy démont a templom oltárkövére üt a legendás Fenevad Lándzsával, de amikor rátalál a szörnyre a saját pincéjében, Ushionak még egyszer meg kell néznie a családi legendát! Szerencsére Ushio tudja, hogy az a legjobb, ha hagyja az alvó kutyákat feküdni, és ott hagyja az elfogott démonokat, ahol vannak. Sajnos a szörny gonosz energiáinak felszabadulása más démonokat kezd Ushio szülővárosába csalogatni! Hogy megmentse barátait és családját a betolakodó szellemektől, Ushio kénytelen kiengedni Torát fogságából. De vajon a gyógymód rosszabbnak bizonyul, mint az átok? Ushio egy Tora-snack-el fejezi be az életét? Vagy a Szörnyeteg Lándzsa elég sokáig sorban tartja Torát, hogy megmentse a várost?

MEGTEKINTÉS: 2,308
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1992-09-11
STÚDIÓ: Pastel
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: Anime Sekai Team
FELTÖLTVE: 2023-03-27 23:38:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.