Hunter x Hunter (1999)

Hunter x Hunter

Gon Freeks átlagos napjait éli Whale Islanden (Bálna-sziget), mikor egy nap megjelenik Kaito, egy Hunter (különleges jogokkal bíró vadász, aminek rengeteg típusa van, mint például fejvadász, kutató, szakács, és kártyájuk segítségével rengeteg kiváltságban részesülnek), aki régi mesterét, Jint keresi, akiről évek óta nem tudnak semmit, viszont a leghíresebb Hunterek között tartják számon. Kiderül, hogy Jin Gon apja, és Kaito felajánlja neki, hogy váljon Hunterré, mikor 12 éves lesz. Gon 2 év elteltével elindul Hunterré válni nevelőanyja nagy bánatára. Ez persze nem olyan könnyű, mint gondolná, mivel le kell tennie egy több fordulós vizsgát, ahol több száz, esetleg ezer ember közül csak néhányan maradhatnak. Ebben segítségére lesz Leorio, Kurapica és Killua.

MEGTEKINTÉS: 31,965
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1999-10-16
STÚDIÓ: Nippon Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 62/62
FORDÍTÓ: uraharashop
FELTÖLTVE: 2023-03-28 20:00:31
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.