Girls & Panzer: Saishuushou Part 2

Girls und Panzer das Finale – Part 2

A BC Freedom Középiskola annak ellenére, hogy fölényben van, alaposan kikap az Ooarai Lány Akadémia csapatától. A győzelem után az Ooarai lányok úgy döntenek, hogy a következő forduló előtt szünetet tartanak. Miután megtudják, hogy Momo Kawashima az egyetemi felvételi vizsgákra való tanulás mellett a családjáról is gondoskodik, az Ooarai csapat többi tagja még elszántabbá válik, hogy megnyerjék a Téli Pálya Kupát Momo és családja érdekében. Közben elkezdődött a verseny második fordulója, és az Ooarai-nak most a Chi-Ha-Tan Akadémiával kell megmérkőznie. Miután az első fordulóból megtanulták, hogy nem szabad alábecsülniük az ellenfelüket, az Ooarai lassan megközelíti ellenfelét a sűrű dzsungel csatamezején. Az óvatosságra való törekvésük ellenére az Ooarai azonnal nehéz helyzetbe kerül, mivel a Chi-Ha-Tan számos új stratégiát alkalmaz, amelyet Haru Fukuda dolgozott ki. Az Ooarai-nak nehéz helyzetbe kerülve kell kihúznia magát, hogy újabb visszatérő győzelmet arasson, és életben tartsa bajnoki reményeit.

MEGTEKINTÉS: 1,049
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2019-06-15
STÚDIÓ: Actas
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: HunDaniel
FELTÖLTVE: 2023-03-28 20:53:48
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.