Tsundere Akuyaku Reijou Liselotte to Jikkyou no Endou-kun to Kaisetsu no Kobayashi-san

Endo and Kobayashi Live! The Latest on Tsundere Villainess Lieselotte

Shihono Kobayashi, a műsorszolgáltató klub tagja mindig áradozik barátnőjének, Aoto Endounak a MagiKoi című otome játékról, amelyben a főszereplő Fiene a Királyi Mágiaakadémiára jár. De a színes szereplőgárda ellenére Kobayashi a legjobban a gonosztevő Lieselotte Riefenstahl megszállottja. A Fiene felé tett durva megjegyzéseivel ellentétben Lieselotte arra vágyik, hogy a barátja legyen. Lieselotte emellett mélyen szerelmes saját vőlegényébe, Siegwald Fitzenhagen hercegbe - a játék fő szerelmi szálába. Sajnos Lieselotte szinte minden útvonalon tragikus véget ér. Kobayashinak sikerül meggyőznie Endou-t, hogy játsszon MagiKoi-t, hogy gyakorolja a beszédkészségét. Ami normális játékmenetnek indul, az rendkívülivé válik, amikor Siegwald hirtelen meghallja a játékosok hangját a játékon belül! Az immár "isteneknek" titulált Endou és Kobayashi a megjegyzéseiket és elemzéseiket arra használják, hogy megmentsék szeretett tsundere gonosztevőjüket a végzetes végzetétől.

MEGTEKINTÉS: 25,202
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-01-07
STÚDIÓ: Tezuka Productions
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Mahou FanSub
FELTÖLTVE: 2023-03-29 13:13:49
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.