Freezing Specials

Egy kis előtörténet: Először is a Freezing dióhéjban: Minden jóval megáldott lányok hatalmas, acél fegyverekkel kaszabolják egymást, míg valakiről le nem szakad a ruha minden részletet megmutatva. Na meg persze néha előbukkannak „Nova” nevű titokzatos lények, akiket el kell pusztítani a világ megmentésének érdekében, de sok szerephez nem jutnak a nagy mellek, illetve fegyverek mellett. Nos ez a speciálokban sincs másképp, bár itt is zajlik a versengés és a harc, de itt már ne számítsunk komoly csatákra, inkább a meztelenkedésé a főszerep jó kis poénokkal fűszerezve. A kiélezett küzdelem a lányok között a bájaik fitogtatásában mutatkozik meg. Röviden: 1. rész: Satellizer és Roland „nagy csatája”... kicsit másképp ~ Hapci 2. rész: Szó lesz arról a bizonyos (a sorozatban sokat emlegetett) első alkalomról a szobában... Vajon mit kell tennie egy Pandorának és Limiterének az első közös éjjelen? Fény derül a titokra avagy nem? 3. rész: Kézrátételes mellméret vizsgálat... Mitől fél Attia? 4. rész: Egy úszóversenybe csöppenünk. Vajon ki milyen taktikát választ és ki nyer a legvégén? 5. rész: „Végzetes” rendszerhiba... Nézőpont kérdése, hogy kinek is szörnyű. 6. rész: Egy kis „elpirulós” gyakorlatozás. Összegezve: Senki ne hagyja ki, aki látta a sorozatot és nem tántorította el a meztelenkedés... Elég is a MELLébeszélésből, nézzétek meg bátran!

MEGTEKINTÉS: 1,358
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-03-30
STÚDIÓ: A.C.G.T.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 6/6
FORDÍTÓ: Ismeretlen
FELTÖLTVE: 2023-03-31 18:44:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.