Busou Renkin

Buso Renkin

Főhősünk Kazuki már az első részben meghal, aztán hirtelen az ágyában találja magát. Másnap az iskolában megtámadja egy szörnyeteg. Egy lány tűnik fel és megmenti az életét valami különös fegyverrel. A furcsa lány elmondja Kazukinak, hogy valóban meghalt, és hogy ő adta vissza az életét az egyik Alkímiai fegyverrel. (Ezek tulajdonképpen hatszögletű kis fémtárgyak, amik a tulajdonosuk erejét felhasználva fegyverré alakulnak át.) Megjelenik Kazuki húga és a szörnyeteg megeszi őt, illetve csak lenyeli. A fiú bedühödik, és ekkor ereje működésbe lép. Fegyvere egy hatalmas kard lesz és könnyedén legyőzi ellenfelét, így húga megmenekül. Később megtudja, hogy ami megtámadta őket, az egy Homunculus volt. (Olyan lények, melyeket emberekből készítenek különböző állati DNS segítségével.)

MEGTEKINTÉS: 2,239
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2006-10-05
STÚDIÓ: Xebec
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-03-31 19:34:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.