Cike Wu Liuqi

Scissor Seven

Vu Liuqi arról álmodozik, hogy übermenő bérgyilkos lesz, aki nagy pénzt csinál pár vágással. Kár, hogy amnéziás, nincs se családja, se barátja, se pénze, és az egyetlen készsége, hogy boszorkányos ügyességgel bánik az ollóval. Várjunk csak... Hiszen ezek az ideális bérgyilkos tulajdonságai! Amikor a mentora (fodrászüzlet-tulaj és kütyüfeltaláló) rájön erre, meggyőzi Liucsit, hogy bérgyilkosként gyűjtsön pénzt egy emlék-helyreállító műtétre. Így kezdődik el Liucsi balszerencsés kalandjainak sora, amelyben feltűnnek meglepően erős célszemélyek, egy rivális bérgyilkos és egy technokrata ország harcias lakói - akik mind igyekeznek minél nagyobb fájdalmat okozni (anti)hősünknek!

MEGTEKINTÉS: 3,548
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-04-25
STÚDIÓ: AHA Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: AnimeDrive
FELTÖLTVE: 2023-03-31 20:40:37
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-09-09 09:23:28

MI franc történt itt miért nézz ki mozdulat úgy mintha valaki vizet öntött volna rá

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.