Freezing Vibration: 2.évad

Freezing Vibration

A sorozat ott folytatja, ahol az első évad abbamaradt, vagyis a tizedik Nova Összecsapásnál. Ez általában nyolc évenként fordul elő, viszont a kilencedik és a tizedik között csupán egy év telt el. Ez alatt a 365 nap alatt a legtöbb Genetics nem tudott kellő Pandorát nevelni, s bár visszanyomták a Nova támadást, az eseménynek így is hatalmas áldozatokat követelt. Így a Chevalier Főhadiszállás elrendelte az E-Pandora projektet. Az E-Pandora nem más, mint közönséges embereken (lányok) biokémiai szert alkalmazva azok képesek stigmát befogadni a testükbe, még ha minimálisan is. Így a közönséges emberek is képesek ugyanarra, amire a hivatalos Pandorák is. Mivel a projekt csak egy tesztjelleggel indult, a kockázat is kellően nagy volt. A projektet tökéletesre akarták csiszolni, így a hivatalos Pandorák adataira volt szükségük. A világ minden kontinenséről hívtak Pandorákat, hogy kellő adatot gyűjtsenek és tökéletesítsék az E-Pandora projektet. Így kerül oda főszereplőnk, Satellizer, valamint Kazuya és Rana is. Velük együtt a világ legerősebb 5 Pandorája is jelen volt. Viszont hamar kiderül, hogy több minden is húzódik a háttérben az adatgyűjtésnél…

MEGTEKINTÉS: 4,965
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-10-04
STÚDIÓ: A.C.G.T
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Ismeretlen
FELTÖLTVE: 2023-03-31 22:59:17
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.