Ueki no Housoku

The Law of Ueki

A történet főszereplője Ueki Kousuke, akinek különleges képessége, hogy a szemetet fává tudja változtatni. Ezt a hatalmat egy "Candidate", Kobayashi-sensei (Koba-sen) adta neki, hogy Ueki részt tudjon venni a Természetfeletti Erők küzdelmében, és az ő győzelméért harcoljon. Ha Ueki győz, Koba-sen az Égi Világ új királyává válik, Ueki pedig kapni fog egy Blank Talent-et (Blank Zai), ami lehetővé teszi neki, hogy bármit kívánjon, amit szeretne. Összesen 100 ilyen Candidate van, mint Kobayashi, és mindegyiknek van egy harcosa, Uekinek ezekkel a harcosokkal kell megküzdenie, melyeknek az övéhez hasonló képességeik vannak, vagyis valamit valamivé át tudnak alakítani. Ueki azért akarja a Blank Talent-et, hogy ne kerüljön a gonoszok kezébe. Mióta Koba-sen megmentette Uekit - amikor leesett egy magas épületről -, azóta Ueki mindenkinek segíteni akar, és ha valakit bántanak, akkor Ueki elintézi a zaklatóit. Viszont ha az erejét erő nélküli emberek ellen használja, elveszíti 1 Zai-ját, ami megnehezíti a dolgát. Különböző Zaik vannak, például a futás Zaija, amivel Ueki gyorsabban tud futni, ha ezeket viszont elveszíti, természetesen már nem fogja tudni használni az erejüket. Így hát megkezdődik a csata a harcosok között, amelyben Uekinek nem lesz könnyű dolga.

MEGTEKINTÉS: 1,159
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2005-04-04
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 51/51
FORDÍTÓ: HLT
FELTÖLTVE: 2023-04-01 19:48:02
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.