Shaman King (2021)

A sámánok olyan rendkívüli személyek, akik képesek kommunikálni a szellemekkel, szellemekkel és istenekkel, amelyek a hétköznapi emberek számára láthatatlanok. Ötszázévente megrendezik a Sámánharcot - egy rangos versenyt, amelyen a világ minden tájáról érkező sámánok mérkőznek meg egymással -, ahol a győztest Sámánkirállyá koronázzák. Ez a cím lehetővé teszi az aktuális birtokos számára, hogy a Nagy Szellemet hívja segítségül, és úgy alakítsa a világot, ahogyan azt jónak látja. Manta Oyamada, egy átlagos középiskolás diák egy este elkésik az óráról, és úgy dönt, hogy a helyi temetőn keresztül rövidít. Észrevéve őt, egy magányos fiú, aki egy sírkövön ül, meghívja Mantát, hogy nézzen csillagokat "velük". Manta rájön, hogy a "velünk" a fiúra és kísérteties barátaira utal, és rémülten elmenekül. Később a fiú You Asakura néven mutatkozik be, aki sámánnak készül, és hatszáz éves szamuráj, Amidamaru szellemével összefogva bizonyítja erejét, hogy megmentse Mantát egy csapat gengsztertől. You összebarátkozik Mantával, mivel az képes látni a szellemeket, és Amidamaru segítségével elindulnak, hogy elérjék You célját, hogy ő legyen a következő sámánkirály.

MEGTEKINTÉS: 26,811
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2021-04-01
STÚDIÓ: Bridge
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 52/52
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-04-02 13:32:42
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.