Strike Witches 2

Hat hónap telt el a győztes britanniai csata és Gallia neuroi támadóktól való visszaszerzése óta. Yoshika Miyafuji, a híres 501. Egyesített Vadászrepülő Század tagja hazatért Fusóba, és elvégezte a középiskolát. Harca azonban még korántsem ért véget. Kap egy levelet, amelyet állítólag régen elhunyt apja küldött neki, és amely egy olyan korszerű csapásmérő egység tervrajzait tartalmazza, amelyen a halála előtt dolgozott. Az egység, amelyet kifejezetten Yoshika számára terveztek, képes lehet arra, hogy hasznosítani tudja rendkívüli mágikus képességeit. Eközben Európában új fenyegetés támad. Egy soha nem látott méretű és erejű Neuroi fészek jelent meg Velence felett, amely kiirtotta a helyi boszorkányerőket, és azonnal elnyelte az ország északi részét. A helyzetet súlyosbítja, hogy a Neuroi egy újonnan felfedezett humanoid fajtája megpróbál kapcsolatba kerülni az emberekkel. Yoshikának, aki képtelen magára hagyni barátait a fronton, ismét a háború sújtotta kontinensre kell merészkednie.

MEGTEKINTÉS: 1,378
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-07-08
STÚDIÓ: AIC Spirits
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2023-04-02 17:42:08
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.