Strike Witches Movie

Strike Witches: The Movie

Miután elhárította a Romagna elleni neuroi invázió fenyegetését, és megsemmisítette az ellenség fészkét Venezia felett, Yoshika Miyafuji visszatér szülővárosába, a Fusou Birodalomba. Mágikus és gyógyító képességeinek elvesztése ellenére az 501. Egyesített Vadászrepülő Szárny egykori tisztje folytatni akarja orvosi tanulmányait. Mindezt azért, hogy segíthessen a rászorulókon, a civileken és a fronton lévőkön egyaránt. Meghívást kap egy tekintélyes európai iskolától, és úgy dönt, hogy elfogadja az ajánlatot, és elindul a háború sújtotta kontinensre. Azonban új veszély merül fel, mivel egyre több Neuroinak sikerül áttörnie az emberi védelmi vonalakon, észrevétlenül megjelennek az elvileg biztonságos területeken, és felborítják az európai erőviszonyokat. Yoshiki kötelességtudata ütközik azzal, hogy képtelen egy Striker egységet vezetni, de mivel barátai veszélyben vannak, úgy tűnik, csak egy dolgot tehet.

MEGTEKINTÉS: 259
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2012-03-17
STÚDIÓ: AIC
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2023-04-02 17:48:46
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.