IDOLiSH7

Az apja kis produkciós ügynökségénél végzett első munkanapján Tsumugi Takanashi nem számított arra, hogy az ügynökség új férfi idol csoportjának menedzsere lesz. Bár megdöbbent, hogy apja ilyen hamar rábíz egy ilyen nagy projektet, Tsumugi megesküszik, hogy mindent megtesz a hét fiatal fiú támogatásáért. Miután látta, hogy a fiúk milyen jól működnek csapatként, Tsumugi találkozik az apjával, és megtudja, hogy menedzserként az lesz az első feladata, hogy kivágjon négy fiút a csoportból. Ennek az az oka, hogy az apja úgy véli, hét idolt túl sok kezelni, és a jelenlegi csúcscsoportnak, a TRIGGERnek csak három tagja van. Miután megtartott egy rögtönzött meghallgatást, Tsumugi visszatér az apjához, és merészen kijelenti, hogy nem hajlandó senkit kivágni a csoportból, mivel minden tag egyedi vonzerővel bír, amely együttesen növeli a csoport vonzerejét. Visszatér a fiúkhoz, és izgatottak, hogy egyikük sem hagyhatja ki az álmait. Együtt IDOLiSH7-é válnak, és felkészülnek arra, hogy szembeszálljanak a bálványok ádáz világával.

MEGTEKINTÉS: 6,500
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-01-07
STÚDIÓ: TROYCA
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 17/17
FORDÍTÓ: Nanashi
FELTÖLTVE: 2023-04-03 01:24:13
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.