Girls & Panzer Movie

Girls und Panzer der Film

Miután megnyerték a 63. nemzeti Sensha-dou versenyt, az Ooarai Lányakadémia lányainak sikerült megakadályozniuk, hogy a japán oktatási minisztérium bezárja iskolájukat. A láthatáron azonban újabb bajok fenyegetnek: egy minisztériumi tisztviselő azt állítja, hogy az alku nem volt jogilag kötelező érvényű, és az Ooarai iskolahordozót le kell szerelni. A diákok és családjaik frusztráltak az igazságtalanság miatt, és elhatalmasodik rajtuk a kétségbeesés; úgy tűnik, hogy az iskola megmentése érdekében nem sokat lehet tenni. Az utolsó reménysugár egy tervezett mérkőzés az All-Stars University Sensha-dou csapata ellen, amely az ország legtehetségesebb diákjaiból áll. Annak ellenére, hogy az Ooarai súlyosan túlerőben van és egyértelműen alulmarad, elfogadják a kihívást.

MEGTEKINTÉS: 3,083
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2015-11-21
STÚDIÓ: Actas
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: HunravelSub
FELTÖLTVE: 2023-04-06 10:42:35
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.