Boku wa Tomodachi ga Sukunai

Haganai: I don

Szokás mondani, hogy a barátság az, ami megmutatja nekünk, hogy sem örömünkben, sem bánatunkban nem vagyunk egyedül. Sajnálatos módon a mai diákok egy része nem rendelkezik egyetlen egy baráttal sem. Nehéz nekik a beilleszkedés és emiatt a sorsuk sem felemelő az iskolában. A többiek nem értik meg őket, így kénytelenek magukba fordulni. A történetben fellelhető iskolába egy nap viszont új tanuló érkezik, egy fiú, Hasegawa Kodaka. Egy sajnálatos félreértés miatt nem barátkozik vele senki, mindenki elfordul tőle. Egyik délután viszont megismerkedik Mikazuki Yozoraval, akiről szintén kiderül, hogy nemigen rendelkezik barátokkal. Ez ellen mindketten tenni szeretnének, ezért a lány megalapítja a Szomszédok Klubját.

MEGTEKINTÉS: 35,411
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-10-07
STÚDIÓ: AIC Build
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: NamiDa FanSub
FELTÖLTVE: 2021-08-11 03:04:34
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.