Plastic Memories

Történetünk a nem túl távoli jövőben játszódik, Japánban. A technológia adta lehetőségekkel élve egy cég olyan androidokat, vagy ahogy a történetben hívják őket, Giftiákat készít, melyeknek saját személyiségük van és külsőre nem is lehet őket megkülönböztetni az emberektől. Ugyan úgy beszélnek, mozognak, esznek, nevetnek és szomorkodnak. Ebben a világban azok számára, akik szükségét érzik, vásárolhatnak maguk mellé egy ilyen Giftiát, aki persze a legtöbb esetben családtaggá válik. Gyermek, testvér, szülő vagy akár testőr. A családdal együtt élik az életüket és komoly érzelmek alakulnak ki ember és gép között. Azonban ezeknek a Giftiáknak van egy időkorlátjuk, amíg működni képesek a meglévő személyiségükkel. Ha ez az idő lejár, akkor minden emlékét elveszti és csak egy magatehetetlen test marad. Jó esetben... Azért, hogy ne történhessen semmi gond, a cég úgynevezett

MEGTEKINTÉS: 43,550
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-04-05
STÚDIÓ: Doga Kobo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Anime Hunter
FELTÖLTVE: 2021-08-11 03:52:29
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-11-12 18:12:21

Hát én csak annyit tudok mondani, hogy aki úgy dönt és megnézi ezt a csodálatos animét. Csak szólok készíts elő sok zsepit kelleni fog!

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.