Sister Princess

A Sister Princess egy rendkívül aranyos történetet dolgoz fel. Fiú főszereplőnk, Wataru Minakami közvetlenül az egyetemi felvételi eredményhirdetése előtt áll. Az első részben láthatjuk, amint barátaival nézik a felvételi listát, amelyen persze csak ő nincs rajta, a barátai viszont igen. Hazatérve szolgálója, Jiya azonban közli vele, hogy felvették a Star Gazers Hill West nevezetű egyetemféleségre, ami azonban egy szigeten van, Tokiótól meglehetősen távol. Ezt követően megjelenik 2 meglehetősen furcsa, ámbár fizikai erőnek hiányát nem szenvedő alak, akik némi szolid erőszakot foganatosítva Watarun elviszik őt a szigetre. Wataru az első részben 4, majd a második részben még 8 (gyengébbek kedvéért összesen: 12) húgával találkozik. Mindegyik rendkívül eltérő egyéniség, életkoruk pedig az óvodástól az egyetemistáig terjed. Mindegyikük jó valamiben (pl: főzés, sportok, gigantikus robotok gyártása...). Általában sikerül valamibe belekeveredniük, amit aztán a lehető leghumorosabban oldanak meg. De az egész sziget valahogy furcsa, mintha lenne valami a háttérben... A grafikát kiválónak nem mondanám, de mindenképp jó, a 2001-es készítésnek nagyjából megfelelő. A zenék eléggé eltaláltak, bár a tizensokadik rész után már kicsit egyhangú lett. Összességében szerintem elég jó lett a sorozat, szép, lezárt vége van, és a karakterek is kidolgozottak. Kifejezetten ajánlom mindenkinek, főleg azoknak, akik röhögőgörcsben szeretnének meghalni.

MEGTEKINTÉS: 646
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2001-04-04
STÚDIÓ: Zexcs
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: Uraharashop
FELTÖLTVE: 2023-04-08 23:41:17
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.