Nodame Cantabile: Paris-hen

A méltán nagyszerű, klasszikus zenéket feldolgozó anime folytatása. Mire észbe kapunk, kedvenc párunk - Shinichi és Noda - Párizsban vannak. Shinichi végre valahára túltette magát repülőgépektől való fóbiáján (már amennyire), és elérkeztek a klasszikus zenei élet központjába: Európába. Noda is sikeresen felvételizett a konzervatóriumba, így ketten újra együtt, immáron Európában tevékenykednek. Amint megérkeztek a szállásra, már meg is kapták szobájukat, ismét szomszédok lettek, Noda persze azonnal zongorázna is, így a többi bentlakót is megismerhetjük. De persze az élet nem áll meg, ingergazdag új környezetben az ember sok minden újat ismerhet meg, vagy nosztalgiázhat. Kedvenc Japán párunk így új, de ugyanakkor ismerős kalandoknak néz elébe. És hogy mindennek mi lesz a vége? Az anime forma és színvilága nem változott, ahogyan a szereplők sem. A sorozat közbeni zenék ismét a klasszikusok remekeit hozzák. A kidolgozottság ugyanakkor határozottan pozitív irányba mozdult el, bár sajnos sokszor elég láthatóan számítógép segítségével. Az opening és ending személy szerint nekem nem nyerte el a tetszésemet, és ugyancsak szerintem nagyon nem passzol az anime hangulatához. Összességében tehát ez egy igazi folytatás, ami ismét méltán nyerheti el nézők sokaságának tetszését.

MEGTEKINTÉS: 2,041
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-10-10
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 11/11
FORDÍTÓ: Gangway
FELTÖLTVE: 2023-04-09 01:13:42
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.