Yuusha ga Shinda!

The Legendary Hero Is Dead!

Az országtól messze északon található a Pokol Kapuja, egy portál, amelyet korábban a Démon Úr használt az emberi világ megszállására. Hála a legendás hősnek, Shion Bladeartsnak, az Excalibur hadnagyának és hűséges társainak, a kaput lezárták, és az ördögök fenyegetése megszűnt. Sajnos a pecsét hiányos volt, és gyengülni kezdett, lehetővé téve az ördögök számára, hogy ismét megkezdhessék támadásukat. A faluja biztonságáért aggódó önző és elvetemült farmer, Touka Scott veremcsapdákat ás, hogy megvédje magát az ördögök ellen. Aggodalma hiábavaló, mert Shion úton van, hogy újra lezárja a Pokol Kapuját és megmentse az emberiséget! Vagy legalábbis az volt, mert a legendás hős meghal, miután beleesik a Touka által ásott veremcsapdák egyikébe. Szerencsére a halottakkal való foglalkozás Anri Haynesworth nekromanta specialitása. Bár nem tudja újraéleszteni, Anri legalább megmentheti a küldetésüket, ha Touka lelkét Shion rothadó testébe zárja, és kényszeríti, hogy vele tartson a Pokol kapujához. Mivel nem akar lemaradni, Touka gyerekkori barátja, Yuna Yunis is csatlakozik hozzájuk.

MEGTEKINTÉS: 46,316
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-04-07
STÚDIÓ: LIDENFILMS
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeDrive
FELTÖLTVE: 2023-04-09 13:02:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.