Amagami SS

A történet főhőse, Tachibana Junichi középiskolás srác, akinek szívét két évvel ezelőtt kegyetlenül összetörte akkori barátnője. Éppen karácsonykor lett volna egy meghitt randevújuk, amire a lány nem ment el, és azóta sem jelentkezett a fiúnál. Junichi ezután elvesztette hitét a szerelemben, és két évig szinte magányba zárkózva élt szobája sötétjében. De hirtelen új elhatározás ébred fel benne. Úgy dönt, hogy az idei karácsonya nem lesz magányos, és fájdalmas emlékekkel teli, ezért új szerelemre nyitottan fordul ismét a gyengébbik nem felé.

MEGTEKINTÉS: 14,702
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-07-02
STÚDIÓ: AIC
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 25
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: Naruto-Senin Team
FELTÖLTVE: 2023-04-09 16:04:13
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.