Kobato.

Az összes CLAMP alkotáshoz hasonlóan, a Kobato története is kifejezetten egyedi. Maga a név tubicát jelent, és ha jól megfigyeljük, akkor rengeteg galambmotívummal találkozhatunk már az opening alatt is. Nos, ennek a fiatal lánynak, Hanato Kobatónak és plüssállatszerű társának, Ioryoginak egy furcsa küldetése van, méghozzá, hogy egy különleges üveget teletöltsenek az emberek bánatával. Ennek az üvegnek a megtöltésére 4 évszaknyi időt, azaz egy évet adnak az égiek, ami így soknak tűnhet, de a helyzet közel sem ilyen egyszerű, mert a két főszereplő szó szerint egymás ellentéte. Kobato egy csendes naiv lány, míg Ioryogi egy trágár, hirtelen haragú valami, akinek a modora sem az erőssége. Mindemellett Kobato a küldetéseit a legképtelenebb módokon akarja teljesíteni, ami elgondolkodtatja az embert, hogy vajon honnan szalajthatták. Ez a kérdés amúgy tényleg jogos, mert a lány szó szerint az égből pottyant le az emberek világába, és abszolút nincs képben, miközben segítőtársa, Ioryogi tisztában van mindennel, ami rengeteg komikus helyzetet teremt. A furcsa páros azonban nem marad magára, mert sok rendes emberrel találkoznak, mondhatni Kobato szerencséjére, akik segítenek neki beilleszkedni. Így kerül képbe Sayaka, egy vérbeli óvónéni, akinek múltját homály fedi, de kedves embernek tűnik, és természetesen sokat segít Kobatónak. Sayakának van egy fiatal segítője Fujimoto, aki elég morcos természetű, de összességében jó ember, és nagyon sokat dolgozik. Kobato nem az egyetlen furcsa lény, ugyanis Kohaku, egy nemtelen angyal is leszállt az emberek közé, akiről elég annyit tudni, hogy csodaszép, és ártatlannak tűnő lánynak látszik. Hogy a lényeget se hagyjam ki, az üveget azért akarja tubicánk mindenáron megtölteni, hogy teljesüljön egy kívánsága, mégpedig, hogy eljusson egy titokzatos helyre. A történet nagyon sok lehetőséget kínál fel, és a sok komikum mellé rengeteg dráma is várható. Nagyon remélem, hogy a készítők mindenkit meglepnek!

MEGTEKINTÉS: 3,228
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-10-06
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: LJKF
FELTÖLTVE: 2023-04-09 16:11:42
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.