Shakugan no Shana

Shakugan no Shana: Season I

"A végtelen idő megszűnt létezni, emberek lelkei égnek el hangtalanul. Egyetlen egy sem veszi észre, hogy világuk kezd szétesni és a lángok martalékává válni." Főhősünk - Sakai Yuji - egy a sok ember közül. Az ő napja is átlagosan indult. Iskolába jár, vannak barátai, és vannak, akikkel nem jön ki jól. Egy nap hazafelé tart egyik osztálytársával, mikor egy mező veszi körül a helyet ahol vannak, és csak ő képes benne mozogni, mindenki más mozdulatlanná vált, mintha belefagytak volna az időbe. Megtámadják, de feltűnik egy lángoló hajú, vörös szemű lány, aki megmenti. A csata után elmondja Sakainak, hogy ő nem létezik többé. Ő már csak egy fáklya. Elmonja neki, hogy sok ilyen fáklya van, hogy fenntartsák az egyensúlyt. De ez csak ideiglenes. Ha a láng kialszik, akkor el fog tűnni, ahogy majd ő is. Senki nem fog rá emlékezni... Az anime openingje/endingje nagyon jó. Ezt lecserélik a sorozat 2/3-a körül. De mindkét verzió tökéletesen passzol a meséhez. Bár személy szerint nekem az első verzió jobban bejött. A sorozat 24 része alatt egész szép történet kerekedik ki, melyre szerencsére nem igaz az 1 szörny/rész. Vannak epizódok, melyek csak a karaktereket mutatják be, és az ő érzéseiket a többiekkel szemben. Meg kell jegyezni, hogy ez nemcsak a főhősökre igaz, hanem a mellékszereplőkre is. De egy kicsi ellenérzésem is van, mert néhol kiszámíthatóak az események. De csak néhol. Alapjában véve fordulatos történetet kapunk, néhány klisével, ami nélkül nem is lenne igazi anime. Hogy kiknek ajánlom megtekintésre? Talán olyanoknak, akik szeretik a szuper erőt, a harcokat, melyek érzelmekkel telítettek. De mindenki tegyen vele egy próbát. Senki sem fogja megbánni.

MEGTEKINTÉS: 4,824
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2005-10-06
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: DarkGod
FELTÖLTVE: 2023-04-09 17:11:32
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.