Aquarion Logos

Aquarion Logos

Kialakulását követően az emberiség évezredeken át használta az írott szót az emberek és generációk közötti kommunikációra. Ahogy teltek az évezredek, és a technológia egyre jobban elterjedt, az írás - és így a kommunikáció egésze - egyre inkább visszaszorult, mígnem már csak a mobiltelefonokon és a számítógépek képernyőjén lehetett megtalálni. A lehetőséget meglátva a varázsló Sogan Kenzaki elkezdi megfertőzni a szavakat a Nesta-vírussal, amely életre kelti őket, és MJBK (Menace of Japanese with Biological Kinetic energy - Japán fenyegetés biológiai kinetikus energiával) nevű szörnyeteggé változtatja őket. Az emberiség elleni támadás elhárítására egy DEAVA (Division of EArth Verbalism Ability) nevű szervezet verbalizmus képességgel rendelkező fiatalokból álló csoportot gyűjt össze. Nekik kell irányítaniuk a vektor gépeket, amelyekből az "Aquarionoknak" nevezett mechákat alkotják. A helyzet egyetlen jokere az önjelölt "megmentő", egy fiatalember, aki egy híres kalligráfus közvetlen rokona, Akira Kaibuki.

MEGTEKINTÉS: 473
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-07-03
STÚDIÓ: Satelight
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: FeedTeGeek
FELTÖLTVE: 2023-04-09 20:25:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.