Izumo: Takeki Tsurugi no Senki

Izumo: Flash of a Brave Sword

Yagi Takeru korán elvesztette szüleit, ezért a Touma-család házában él, ahol a ház feje, Touma Rokunosuke neveli. Mellette még Takerut sok ember veszi körül. A háztartásért a Shiratori lányok, Kotono és Asuka a felelősek, akik bátyjukként tekintenek Takerura. Yamato Takeshi Takeru barátja, aki hozzá hasonlóan a kendo klub tagja. Egy nap az iskolába új lány érkezik Oosu Seri személyében, aki Takeru gyerekkori barátja, bár a fiú először meg sem ismeri. A történet elején nem történik semmi rendkívüli, egészen addig a pillanatig, amikor az iskolát különös, hirtelen jött földrengés rázza meg. Mikor Takeru magához tér, az iskolát romokban találja: mindent zöld növényzet nőtt be, mintha évszázadok óta el lenne hagyatva az épület. Azonkívül az összes tanár és tanuló is eltűnt. Rátalál Asukára és Serire, később találkoznak Takeshivel és Kotonoval is. Nemsokára azonban furcsa, nagy lényeket látnak közeledni maguk felé. El akarnak menekülni, ám Takeshi inkább szembenéz velük, s Kotono is vele marad. Takeshi előtt hirtelen megjelenik az a lány, akit azelőtt álmában látott, és váratlanul Kotonoval együtt eltűnik másik három barátjuk szeme elől. Ezután Takeruék egy kedves lánnyal, Sakuyával találkoznak, aki a saját otthonába kíséri őket, s ott megtudják, egy másik világba kerültek, ahol Himiko-sama a világ megmentése érdekében háborúra készül, s ehhez Takeshire van szüksége... Az anime alapja egy videojáték volt. A történet bővelkedik kalandokban, a zenéje is egész kellemes, sőt, az opening nekem különösen tetszik. Szóval mindenképpen tudom ajánlani, főleg azoknak, akik szeretik az izgalmat és akciót^^

MEGTEKINTÉS: 1,957
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2005-04-03
STÚDIÓ: Trinet Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2023-04-10 01:23:42
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.