Otome wa Boku ni Koishiteru

Otoboku: Maidens are Falling for Me!

Fiatal lány ügyködik valahol egy világos szobában, az előtte lévő munkára próbál koncentrálni. Figyelmének tárgya kicsit nyugtalanul várja, hogy befejezze, amivel foglalkozik, amit halk sóhajokkal jelez a másiknak. Nem sietnek, van idejük. A munka végeztével pedig egy fiatal lány néz csodálkozva saját tükörképére, meglepetten véve tudomásul új külsejének szépségét. Azonban bármennyire is szép lett, van egy kis probléma. Az illető ugyanis fiú. Normális esetben valószínűleg nem nagyon történne meg ilyasmi, mint vele, de a mostaninál a körülmények rendkívüliek. Egy olyan helyzet alakult ki, amelyben kénytelen elfogadni, hogy... egy ideig nem teljesen lehet önmaga nagyapja végakaratának köszönhetően. Egy feladat vár rá, amire nem mondhat nemet, bármennyire is szeretne. Így aztán addigi átlagos élete hirtelen olyan fordulatokkal gazdagodik, amikre addig nem is gondolt. Miyanokouji Mizuho nagyapja halála előtt az átlagos fiatalok megszokott életét élte. Iskola, tanulás, és persze szórakozás tölthette ki mindennapjait, és nem is volt oka rá, hogy komoly változásokra számítson. Ám nagyapja végakaratában szerepelt egy különös tétel. Mizuho-nak ezentúl a Seiou Lányiskolába kell járnia. Hogy a dolog még érdekesebb legyen, egy régi barátja, és az iskola vezetése is több, mint hajlandó neki segíteni abban, hogy odamehessen, így hiába tiltakozik, nincs mit tenni.

MEGTEKINTÉS: 1,047
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2006-10-08
STÚDIÓ: feel.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Bozokzozo
FELTÖLTVE: 2023-04-10 12:52:03
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.