Kodomo no Jikan (TV)

Rin egy koraérett, csintalan és életerős lány, és bele van esve Aoki Sensei-be, aki egy 23 éves iskolai tanár (és mellesleg még nem volt barátnője). Aoki senseinek van egy hatalmas problémája, a probléma nem más, mint Rin, ugyanis Rin kijelentette magáról, hogy ő Aoki Sensei barátnője lesz, ezért csak úgy libben a csipkés szoknya úton-útfélen, hogy ezzel felhívja Aoki figyelmét. Persze vannak segítőkész társai is, egyrészt Usa Mimi személyében, aki sokáig nem járt iskolába, mert az előző tanár nagyon pikkelt rá. De Aoki Sensei jött, látott és győzött, szóval elment Mimi-hez, és biztosította őt arról, hogy hisz neki, és hogy a többiek is nagyon várják már, hogy újra járjon suliba. Mimi eléggé okos, korának megfelelően gondolkozik, érzékeny lélek, és korához képest nagy idomokkal rendelkező lány, akit egyébként Rin-chan bátyjához erős érzelmek fűzik. A másik leányzó pedig Kagami Kuro, aki Rin-chan bájaiért van oda, mellesleg neki egyáltalán nem tetszik, hogy Rin Aoki Sensei-nek segít az iskolában, plusz az, hogy még bele is van esve. Tehát egy szerelmi káosz veszi kezdetét, de vajon Aoki Sensei végül beleszeret Kokonoe Rin-be?

MEGTEKINTÉS: 1,838
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-10-12
STÚDIÓ: Diomedéa
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: ISMERETLEN
FELTÖLTVE: 2023-04-11 02:23:03
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.