Hatsukoi Limited.

Hatsukoi Limited

Ayumi Arihara úgy gondolja, hogy a boldogság kulcsa a szeretetben rejlő – ezért a legnagyobb vágya, hogy egy fiú valljon neki. Szerencsétlen események sorozata vezet az ideális álma valóra válásához, bár lidérces módon: a toronymagas és félelmetes Misao Zaitsu levélben vall szerelméről Ayuminak. Ayumi lelkileg kimerülten nem tudja, mit tegyen, és összeesik az osztályban. Egy osztálytársa jön a segítségére, aki hercegnő módjára viszi a gyengélkedőre. Ettől Ayumi beleszeret az aranyos fiúba, de rájön, hogy ő nem más, mint Misao öccse, Mamoru. Ayuminak úgy érzi, hogy egy szikla és egy kemény hely közé esik, el kell döntenie, hogy ragaszkodik-e a szerelemről alkotott elképzeléséhez, vagy arra törekszik, amire igazán vágyik. Ayumi azonban nincs egyedül a küzdelmeivel – minden barátja is vállalja az első szerelem kihívásait, és a tinédzserek számára ez soha nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

MEGTEKINTÉS: 1,954
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-04-12
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 12
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Myka
FELTÖLTVE: 2023-04-11 22:43:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.