Kanokon

Kanokon: The Girl Who Cried Fox

Egy fiatal első éves középiskolai diák körül forog a történetünk, aki nem más, mint Kouta Oyamada. Kouta egy gyámoltalan fiú, aki nagyapjával élt vidéken, majd a városba költözött, és a Kunpo középsuliba iratkozott be. Az új iskolájában, az első tanítási napon egy gyönyörű másodéves lány diák, Chizuru Minamoto megkéri őt, hogy találkozzanak kettesben tanítás után a zeneteremben. Amikor megérkezik Kouta, Chizuru azt mondja neki, hogy szerelmes belé és megcsókolja a fiút. Azonban Chizuru a heves csók után véletlen felfedi kilétét, mégpedig hogy ő valójában rókaisten. Attól a naptól fogva ők ketten elválaszthatatlanok lesznek, és Chizuru állandóan Kouta nyakán lóg, mindig zavarbaejtő helyzetekbe kerülnek, pl.: Chizuru Koutát a melléhez szorongatja, mindenáron le akar vele feküdni, stb... Azonban hamarosan felbukkan egy másik leányzó is, Nozomu Ezomori, aki farkasisten, ő is első éves diák Kouta sulijában, sőt, még egy osztályba is járnak. Nozomu szintén szerelmes Koutába, és ő is mindig a nyakán szeretne lógni, szintén zavarbaejtő dolgokat tesz, hogy így bosszantsa Chizurut. És így kezdetét veszi Kouta szerelméért folyó versengés.

MEGTEKINTÉS: 6,432
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-04-05
STÚDIÓ: Xebec
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 12
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Uraharashop
FELTÖLTVE: 2023-04-11 22:54:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.