Marmalade Boy

Egy tipikus shoujo anime, tele szerelmi szálakkal, bonyodalmakkal. Történetünk főhőse Koishikawa Miki egy átlagos gimnazista, tele jókedvvel, rengeteg barátnővel, izgalmas élettel... és persze a világ "legnormálatlanabb" családjával. Kezdjük ott, hogy Miki-t egy szép napon azzal fogadják a szülei, hogy elválnak, mert egy hawaii utazás révén újra szerelembe estek egy másik házaspárral. Sőt, nemcsak hogy elválnak, hanem párt is cserélnek, és ennek tetejébe összeköltözik a két család, hogy a gyerekeknek ne kelljen elválnia az eredeti szüleitől! Na igen, a gyerekeknek, mivel annak a bizonyos másik házaspárnak, Matsuura-éknak van egy fia. Persze, mint épeszű ember, Miki elég élénken tiltakozik az események ellen, de kénytelen feladni, hiszen 4 harcedzett szülő (és tényleg! bármit el tudnak érni), és a "engemnemnagyonérdekeladolog" felfogású Yuu ellen nem sokat tehet^^" Yuu értelemszerűen Matsuura-ék gyereke. Jóképű, kissé faragatlan stílussal, de annál nagyobb szívvel... ennél sem kell több, Miki-nek egy szempillantás alatt megtetszik. (!CSAK! megtetszik XDD) Yuu szeret gúnyt űzni a lány egyszerű, naiv természetéből, amit Miki kissé nehezen visel el. Lassan kezdenek elülni a kedélyek, Miki is beleszokik a környezetébe, és /csodák-csodájára/ elkezd valamit érezni Yuu iránt. Végül kiderül, hogy Yuu is szerelmes Mikibe, úgyhogy elkezdődik boldog életük legeleje XDDD

MEGTEKINTÉS: 7,737
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1994-03-13
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 76/76
FORDÍTÓ: Anime Sekai Team
FELTÖLTVE: 2023-04-12 19:57:32
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.