Beelzebub-jou no Okinimesu mama.

As Miss Beelzebub Likes.

A legenda szerint Belzebub, a pokol hét hercegének egyike elárulta Istent, és örökre száműzték a mennyből. Belzebub ma Pandemonium birodalmát vezeti, ahol minden korábbi angyal barangol és dolgozik halhatatlan életének minden egyes napján. Egy olyan ördög, mint ő, a nevének puszta említésétől kirázná az embereket, de... Mi van, ha Belzebub nem is olyan gonosz, mint azt eredetileg gondolták? Mi van, ha a bolyhos dolgok megszállottja? És mi van akkor, ha Belzebub valójában nő? Ezt fedezi fel Myurin új asszisztens, amikor felveszik, hogy Őfelsége Belzebubot szolgálja. Lehet, hogy pontosan tudja, mit kell tennie, hogy a Pandemonium óraműként működjön, de amikor elhagyja az iroda professzionalizmusát, a lánynak szüksége van némi segítségre, hogy normális... ördögként működjön. Myurin bármennyire is ki nem állhatja a szakszerűtlenséget, titokban a lány imádnivaló bohóckodásainak megszállottja, és új munkája megtanítja neki, hogy nem minden az, aminek látszik, különösen a Pandemonium többi főördögével.

MEGTEKINTÉS: 3,439
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-10-11
STÚDIÓ: LIDENFILMS
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Raravis
FELTÖLTVE: 2023-04-12 20:30:19
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.