Hanamaru Youchien

Hanamaru Kindergarten

Az alaptörténet jelen esetben piszok egyszerű, van nekünk egy rakat óvodásunk és jóval kevesebb óvó nénink, valamint egy óvó bácsink. Óvó bácsink, Tsuchida friss diplomás és történetünk elején kerül be a Hanamaru óvodába, zéró tapasztalattal. Persze, mint mindig, a dolgok nem mennek simán, mert drága csimotái nem a legjobb gyerekek, nem kevés fejfájást okoznak neki és meggátolják, hogy egy már régebb óta ott dolgozó óvó nénivel, Yamamotóval összejöjjön. Ezek a nem túl jó csimoták lennének Anzu, Hiiragi és Kaede, bár hármuk közül egyedül Anzut lehetne rossznak nevezni, mert a másik két lány teljesen ártatlan az esetek 99%-ban, csupán mindig belekeverednek eleven társuk bajkeveréseibe. Anzu sem véletlen csintalankodik, mivel amolyan szerelem első látásra beleszeretett Tsuchidába, és nem tud beletörődni, hogy az óvó bácsi rá fittyet se hány, hanem inkább az amúgy hibátlan alkattal ellátott Yamamoto óvó nénit látja rózsaszín ködben. Igen, jelen esetben egy 4-5 éves kislány szerelmes egy 23-24 éves felnőttbe, ami elég komikus helyzeteket teremt, mivel Tsuchidának nagyon meg kell válogatnia szavait, mert ha Anzunak kedvez, akkor a környezete simán pedofilnak nézheti, míg ha túlzottan ellenkezik, akkor megríkatja szegényt. Hogy tovább fokozzam az egészet, Anzu édesanyját anno a mostani férje tanította középiskolában, valamint Tsuchidának volt felsőbb éves diáktársa, aminek következtében elég jól ismerik egymást, és mit ad Isten, vagy poénból vagy szánt szándékkal támogatják lányuk szerelmét, és ezt szét is kürtölik a világnak, ami nem kevés hajszálába kerülhet drága óvó bácsinknak.

MEGTEKINTÉS: 2,873
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-01-11
STÚDIÓ: Gainax
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: RYyu
FELTÖLTVE: 2023-04-12 20:34:26
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.