Hakumei to Mikochi

Hakumei and Mikochi

Egy olyan világban, ahol csak néhány centi magas emberek élnek, a fiatal nők, Hakumei és Mikochi együtt élnek egy fába épített házban. Hakumei egy energikus és tomboló ács, míg Mikochi egy nőies és nyugodt szabó. Különbségeik ellenére jól kijönnek egymással, és napjaikat azzal töltik, hogy szórakozva élik az erdőben az életüket. Kettejük idejét munkával, városnéző kalandokkal és bevásárló körutakkal töltik az óceán melletti Tsumiki piactéren. Útjuk során sok barátra tesznek szert, legyenek azok érző erdei lények, mint Iwashi, a menyét, vagy olyan miniatűr társaik, mint Konju, a dalnoknő és Sen, a feltaláló. A Hakumei to Mikochi nyugodt betekintést nyújt a címszereplők mindennapjaiba, miközben felfedezik és kölcsönhatásba lépnek aprócska világukat, amely mintha egyenesen egy meséből lépett volna elő.

MEGTEKINTÉS: 898
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-01-12
STÚDIÓ: Lerche
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: cnorm
FELTÖLTVE: 2023-04-14 22:31:27
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.