Bishoujo Senshi Sailor Moon R

Sailor Moon R (Pretty Soldier Sailor Moon R)

Usagi Tsukino és barátai békésen éltek, mígnem ismét akcióba hívják őket, mint Sailor Guardians, a galaxis békéjéért harcoló bolygóközi harcosok. Usagi, akit Sailor Moon néven is ismernek, harcba vezeti a csapatukat, amikor egy új fenyegetés jelenik meg a csillagokon túlról: egy idegen faj két túlélője, An és Ail. Hogy megmentsék életerejük forrását, a Makai-fát, An és Ail elkezdik az energiát begyűjteni a gyanútlan emberektől. A Sailor Guardiansnak meg kell akadályoznia a tervüket, különben a Föld megsemmisül. De ahogy az egyik fenyegetés megszűnik, egy másik követi őket - ezúttal egy kislány formájában a jövőből, aki Sailor Moon erejének forrását keresi, hogy megmentse a családját. Azonban nem ő az egyetlen, aki verseng érte, mivel egy Fekete Hold Klán nevű csoport is szeretné megszerezni az erőt, és aljas célokra felhasználni. Hogy megvédjék sorsukat és az univerzum harmóniáját, Sailor Moon és a többi Sailor Őrzőnek harcolnia kell, hogy megakadályozzák ezeknek az erőknek a sikerét.

MEGTEKINTÉS: 8,008
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1993-03-06
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 43/43
FORDÍTÓ: HimeGarden
FELTÖLTVE: 2023-04-14 23:16:26
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.