Sex Pistols

A történet a mai világban játszódik, azzal a különbséggel, hogy az emberek egy része nem a majomtól származik. Ezeket az embereket madararuiknak hívják és több fajtájuk is létezik, van kígyóktól, sárkányoktól, macskáktól stb. származó fajtájuk. A "normális", majomtól származó emberek őket is normális embernek látják. Ha például az állati származásukról beszélnek, nem hallják meg őket, nem látják való énjüket, ami izgatottság, félelem vagy egyéb érzelmi hatásra megjelenhet a külsejükön is. A madararuik ritkák az emberek között, de köztük is vannak különlegesek. Származásuk alapján 6 csoportba oszthatók, úgymint Mermaid (Sellő), Mizuchi (Eső Sárkány), Nekomata (Macska Mágus), Jyanome (Kígyó Szem), Kumakashi (Markáns Medve), és Inujininn (Kutya Isten). Attól függően, hogy mennyire erős bennük a madararui vér, 3 osztályba sorolhatók (Alsó-, Közép-, és Felsőosztálybeliek). A felsőosztálybeliek nagyon keresettek a pártalálás szempontjából a többi madararui számára, hiszen nagyon erősek és igazi ritkaságok. Utóbbi annak köszönhető, hogy nehezen szaporodnak. Ám van egy madararui faj, ami a legkülönlegesebb és a legritkább. Az ilyen emberek szülei a majomtól származnak, mégis madararuit hoznak a világra. Ők az úgynevezett "Hiányzó Láncszemek", mivel ritkaságuk ellenére nagy a reprodukciós képességük, tehát könnyen lesz gyermekük.

MEGTEKINTÉS: 6,202
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-03-26
STÚDIÓ: Twilight Town
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 2/2
FORDÍTÓ: AkumaBishounen
FELTÖLTVE: 2023-04-14 23:21:34
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.