Cutey Honey F

Tizenhatodik születésnapján Kisaragi Honey elmegy, hogy találkozzon az apjával. A férfi azonban sérülten és menekülve jelenik meg. A semmiből felbukkan egy csapat gengszter és egy szörnyeteg. Egy nyomozó, Seiji Hayama megmenti Honey-t és az apját. Sajnos a szörny elkapja Honey apját. A gyászoló Honey hazamegy és romokban találja otthonát, de egy jóképű férfi reményt ad neki és egy eszközt, amit az apját elrabló szörnyek ellen használhat. Ezek segítségével Honey többféle alakba is át tud változni, és elpusztíthatja a gonoszt, Zora Párducot.

MEGTEKINTÉS: 827
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1997-02-15
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 39/39
FORDÍTÓ: HimeGarden
FELTÖLTVE: 2023-04-14 23:34:02
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.