Zouroku azonban távolról sem próbál elhatárolódni, hanem kezet nyújt Sana segítségére. Értékrendjét és igazságérzetét követve még az üldözőknek is megadja a magáét! Zouroku ezután szállást kínál Sanának, és ezzel kezdetét veszi a valószínűtlen duó mindennapjai és küzdelmei. ">

Alice to Zouroku

Alice & Zoroku

Sana nem egy átlagos kislány; egy különleges képességgel rendelkezik, amelyet "Alice álma" néven ismerünk. A képessége miatt, amely lehetővé teszi számára, hogy képzeletéből bármit megteremtsen, csak a laboratóriumot ismeri, ahol kísérleti alanyként dolgozik. Meg akarja ismerni a külvilágot, ezért megszökik, és egy kisboltban találkozik egy makacs öreg virágárussal, Zouroku Kashimurával. Túl hamar utolérik üldözői, és Zouroku belekeveredik Sana bajába.

Zouroku azonban távolról sem próbál elhatárolódni, hanem kezet nyújt Sana segítségére. Értékrendjét és igazságérzetét követve még az üldözőknek is megadja a magáét! Zouroku ezután szállást kínál Sanának, és ezzel kezdetét veszi a valószínűtlen duó mindennapjai és küzdelmei.

MEGTEKINTÉS: 694
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-04-02
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2023-04-15 01:41:44
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.