Arslan Senki (TV)

The Heroic Legend of Arslan

A történet Pars virágzó királyságába kalauzol el minket. Itt uralkodik a rettegett és legyőzhetetlennek vélt király, Andragoras. A birodalomban még élő dolog a rabszolgaság, a rabszolgák bőven többen vannak, mint mestereik. Pars hadserege messze földön ismert, azon belül is a lovassága az igazi ereje. Parshoz az ihletet az egykori Perzsa birodalom adta a készítőknek, ez főként a katonák felszerelésén látszik meg. Lustania, a szomszédos királyság, háborút hirdet minden olyan birodalom ellen, kik nem az ő istenükben, Yaldabaothban hisznek. Ennek a hitnek a megalkotásában erőteljesen hatással lehetett a középkori kereszténység és a keresztes hadjáratok. Yaldabaoth hite egyistenhit, hívői minden pogányt, eretneket kivégeznek, a keresztes lovagokéhoz igen hasonló felszerelést viselnek katonáik, jelképük egy kettős kereszt.

MEGTEKINTÉS: 10,766
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-04-05
STÚDIÓ: SANZIGEN
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: Haru-subs
FELTÖLTVE: 2023-04-15 21:39:21
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.