Lord of Vermilion: Guren no Ou

Lord of Vermilion: The Crimson King

A 12.. rész fordítása nem készült el.
Tokióban játszódik, 2030. január 29. Nagyfrekvenciás rezonancia figyelhető meg Tokió környékén, és a vörös köd begurul a városba. Akik hallják a hangot, emberek és állatok egyaránt elájulnak, elvesztik az eszméletüket. Tokióban minden leáll, mert azt hiszik, hogy a köd egy ismeretlen vírust hordoz, ami járványt okoz. Azonban hat nappal később, az eset után az emberek úgy ébrednek fel, mintha mi sem történt volna. Ezt követően Tokió lezárt városrészei fokozatosan visszatérnek a normális kerékvágásba. A nagyfrekvenciás rezonancia óta azonban „bizarr események” kezdenek megtörténni, és az embereket egyre mélyebbre vonják a rejtélyek. Eközben a fiatalok kezdenek tudatosulni önmagukban, és felszabadítják a vérükben rejlő erejüket, felfedezve magukat a "bölcsesség véredényeként". Együtt, valami ismeretlentől vezérelve találkoznak, kommunikálnak, és saját életüket feláldozva szembesülnek a sors elkerülhetetlen körével.

MEGTEKINTÉS: 3,473
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-07-14
STÚDIÓ: asread.
STÁTUSZ: Hiányos
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 11/12
FORDÍTÓ: DispearTV
FELTÖLTVE: 2023-04-15 22:00:31
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.