Barakamon

A fiatal és ambiciózus kalligráfus, Handa Seishu hamar egy kis szigeten találja magát, miután büszkeségből megüt egy idős pályatársat, aki ráadásul az igazgatója is. Tombol a nyár, szikrázó napsütés mindenütt, minden zöldell, virágzik, a tenger apránként megmutatja, milyen csodálatos látvány is tud lenni, de fiatal kalligráfusunk ihlete valahogy nem akaródzik megjönni. Míg alkotói válságban szenved egy egyébként is idegen környezetben, próbál beilleszkedni a sziget lakóinak életébe, megszokni, megérteni közvetlenségüket, tájszólásukat és úgy egészében véve a helyi szokásokat. Észre sem vesszük, és az eleinte elszigeteltségre kárhoztatott férfi kivirul, több időt tölt társaságban, mint valaha és írástechnikája is új fordulatot vesz. Sokat segít ebben az a maroknyi ember, akikkel mindennap találkozik, akik segítik – vagy éppen hátráltatják – munkájában. Mind közül a legfontosabb talán Naru, a hat éves kislány, akit erőszakkal sem lehet levakarni, de talán nem is olyan nagy baj ez. A „nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos” örök igazságára újra és újra fel kell hívni a mai, rohanó, versengő világban élő ember figyelmét.

MEGTEKINTÉS: 4,163
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-07-06
STÚDIÓ: Kinema Citrus
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Anime Addicts
FELTÖLTVE: 2023-04-16 01:21:08
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.