Photon

Photon: The Idiot Adventures

Aun ismét elszökik a faluból, hogy megkeresse legújabb szerelmét, aki ezúttal egy rocksztár. Ez még nem lenne gond, de magával viszi a "Szent tárgyat" kiadásainak fedezésére, és nekivág Sandy Planet hatalmas egyik hatalmas sivatagjának. Természetesen ezt nem lehet annyiban hagyni, ezért a falu vezetője elküldi Photon-t, hogy hozza vissza. Ő meg is találja, de nagyon ravasz ez a lány és lerázza mulya főhősünket, aki így rátalál Keyne-re és felébreszti. Őt keresi Papacha, a beképzelt, világuralmi terveket szövögető idióta, mert a lány nagyapja kifejlesztett egy hihetetlen erejű fegyvert.

MEGTEKINTÉS: 950
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1997-11-21
STÚDIÓ: AIC
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 6/6
FORDÍTÓ: AsakuraTeam
FELTÖLTVE: 2023-04-16 02:20:35
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.