Girls Bravo

Girls Bravo!

Yukinari tipikus anime főhős. A fiú ugyanis alacsony, félénk, ráadásul lány allergiája van (vörös kiütések lepik el). Gyerekkori barátja Kirie egyik nap az ő házában akar fürdeni, mert a saját fürdőszobájuk elromlott. Yukinari persze megfeledkezik a dologról, és lazán besétál a meztelen lányhoz a fürdőszobába. Kirie persze ezt nem veszi jó néven. Egy laza mozdulattal beletérdel a fiú arcába, aki a fürdőkádba zuhan. De nem annak alján koppan, hanem egy medence közepén bukkan elő. Ott egy másik teljesen meztelen lány (Kirie-n volt törölköző) fogadja. Ő Miharu-chan, a medence pedig, ahová a fiú került, az ő „kicsi” kis fürdőkádja. Ja és eme fürdőkád a Seiren-en található, ami pedig egy másik bolygó. Seiren csodálatos hely. A levegő tiszta, zöldellnek a fák. A Föld is látszik, lényegében betölti az eget. És ó micsoda gyönyörűség, a lakosságnak csupán 10%-a férfi. A 90%-a pedig hát nő, ráadásul mind fiatal, érzéki és mind férfire vágyik. Ez maga a férfi-mennyország. No igen, Yukinarinak más a véleménye, miután a megvadult nőszemélyek végigkergetik a városon házasság reményében. Miharu végül visszaküldi a fiút a saját világába, és Yukinari már saját fürdőkádjában csücsül. Vele szemben a síró Kirie, aki őt siratja (egyébként szerelmes Yukinariba), mikor meglátja, nagyon megörül. Kirie öröme persze nem tart soká. Hogy miért? Ó, szerintem sejtitek ti. Miharu-chan is átjött a Földre, éppen Yukinariba kapaszkodik és persze tök meztelen. Yukinari így egy újabb verést és egy új lakótársat is elkönyvelhet.

MEGTEKINTÉS: 8,046
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2004-07-05
STÚDIÓ: AIC Spirits
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 11/11
FORDÍTÓ: Alimera
FELTÖLTVE: 2023-04-16 02:33:06
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.