DearS

A világ röpke egy év alatt nagyon megváltozott, miután a DearS-ek földet "értek". Maguk a DearS-ek egy galaktikus faj, rendkívüli intelligenciával és egy csodás képességgel, amivel mindent gyorsan meg tudnak tanulni, főképp a nyelveket. Nevüket gyakorlatilag a kedvesek után kapták, mivel őket a Földön szinte egyenrangúként kezelik, amivel mondjuk ők legszívesebben nem így lennének. Maguk a DearS-ek kb. 150-en érkeztek a Földre egy szerencsétlen baleset során, mikoris hajójuk hajtóműve feladta a szolgálatot, és technikus híján nem bírták megszerelni, ezért állampolgárságot kértek és végülis itt maradtak. Különleges képességeik persze az intelligenciánál nem érnek véget, de ezt láthatjuk jópárszor. És persze nem lenne anime az anime, ha valami érthetetlen hülyeség nem jönne közbe... A DearS-ek között létezik egy valaki, aki mint DearS nem állja meg a helyét. A szériaszáma 000, DearS nyelven Ren Ren Ren. Ő is a Földre érkezik, majd végül rátalál főhősünkre, Takeya-ra (aki mellesleg írtózik és utálja is a földönkívülieket). Ren nem tette le a Föld adoptációs programot, ezért szinte semmit sem tud, és néha már annyira értetlen, hogy az aranyos ^_^. Eléggé egyszerű elme, általában cipókon jár az esze... na de most nem ez a lényeg...

MEGTEKINTÉS: 4,921
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2004-07-11
STÚDIÓ: Daume
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeGun Sub
FELTÖLTVE: 2023-04-16 11:46:56
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-05-11 03:31:44

A dalszöveg fordítása több helyen hibás, például a "Hold your hand" nem azt jelenti, hogy "Fogd a kezem", hanem "Tartsd a kezed" valamint a "Gnaw and taste" nem "éjjel és nappal", hanem "Rágd és ízleld". Nem rosszindulatból, csak jeleztem, hogy gond van a fordítással.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.