Tonari no Kyuuketsuki-san

Ms. Vampire who lives in my neighborhood.

A pletykák egy kortalan lányról szólnak, aki csak éjszaka jön elő, és egy kastélyban él az erdő közepén. Egyesek szerint egy élő baba, akinek lelke van. A pletykák hallatán Akari Amano felkeresi ezt a lányt, de a sötétség közepette az erdőben túrázva elveszettnek találja magát. Egy Sophie Twilight nevű vámpír menti meg, akiről kiderül, hogy ő a hírhedt lány. A mítoszokban mesélt vámpírokkal ellentétben azonban Sophie nem támad emberekre, hanem inkább online rendeli a vérét. Akarit azonnal elbűvöli a lány babaszerű megjelenése, és hirtelen hozzá költözik, így kezdődik közös életük.

MEGTEKINTÉS: 2,316
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-10-05
STÚDIÓ: Studio Gokumi
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Hanazakari Fansub, HunDaniel
FELTÖLTVE: 2023-04-16 22:18:38
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.