FLCL Alternative

Kana Koumoto és barátai számára úgy tűnik, hogy az élet csak sodródik a japán kisvárosban. Minden nap olyan, mint az előző, és úgy érzi, hogy minden új nap ugyanolyan lesz. Kana iskolába jár, a barátaival lóg, szereti kifesteni a körmét és zenét hallgatni, de úgy érzi, hogy soha semmi különleges nem fog történni. A változatosság kedvéért Kana és barátai úgy döntenek, hogy terveznek egy palackrakétát, és elindítják az űrbe, még akkor is, ha lehet, hogy nem is jut el oda. Amikor azonban a rakéta elkészül, hirtelen egy robot csapódik bele és pusztítja el, nem sokkal később pedig egy rózsaszín hajú nő, aki azt állítja, hogy ő a "Galaktikus Nyomozó". Kana élete hamarosan izgalmasabbá válik, mint azt valaha is gondolta volna, új érzésekkel, változó barátokkal, sőt, még fiúgondokkal is meg kell küzdenie. Kiderül, hogy az élet egy szempillantás alatt el tud múlni, elég gyorsan ahhoz, hogy még le is maradjon, de mi van ezekkel a furcsa robotokkal, akik a legrosszabbkor bukkannak fel?!

MEGTEKINTÉS: 406
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2018-09-07
STÚDIÓ: Production I.G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Ágostai Katalin
FELTÖLTVE: 2023-04-16 22:27:56
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.