Digimon Frontier

Ez a széria az eddig ismert Digimon részektől teljesen eltér. A főszereplő kap egy telefonhívást, amely eképpen szól: "Van egy játék, mely megváltoztatja az életed. Elvállalod?". Takuya igent mond, és kap egy üzenetet, hogy hova kell mennie. El is megy, ott bejut egy liftbe, ahol találkozik Minamoto Kouji-val. A lift azonban nem áll meg az első emeleten, hanem egyenesen tovább halad lefelé. Amikor megáll, egy furcsa állomáson vannak, Takuya úgy gondolja, hogy felszáll egy vonatra, ahol találkozik néhány gyerekkel, akiket a többiek zártak be a vonatba. Észreveszik, hogy a telefonjuk átváltozott egy úgymond D-Scanner-ré. Mikor megérkeznek, olyan üzenetet kapnak, hogy találjanak meg valamiféle Spirit-et, és akkor hazajuthatnak. Ebben a világban, ahol vannak, volt 3 istenség, közülük az egyik rossz oldalra tért és csapdába zárta a másik kettőt. Utána pedig szolgákat küldött a világ különböző részeire, hogy adatokat szerezzenek meg. Az egyik szolgáló rájuk támad és amikor kiesik a D-Scanner, akkor lángok csapnak ki belőle és Takuya belepottyan. Ám neki nem árt a tűz, sőt, még át is alakul, Angnimon-ként legyőzi a szolgálót és visszaváltozik...

MEGTEKINTÉS: 5,139
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2002-04-07
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 6+
RÉSZEK: 50/50
FORDÍTÓ: Smash1205
FELTÖLTVE: 2023-04-17 17:30:46
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.