Kiddy Grade

A Kiddy Grade sorozatnak a folytatása, ami hosszú idő után készült el, hiszen már 2007-ben megjelent egy pilot, de egészen tavaly októberig kellett várni, hogy adásba kerüljön. A sorozat azzal kezdődik, hogy 50 év telt el a Kiddy Grade eseményei óta (379-et írunk) és a GOTT már feloszlott, helyére a GTO lépett, de igazándiból szinte semmi sem változott az elmúlt években. A sorozat két főszereplője Ascoeur és Q-feuille, de később csatlakozik hozzájuk Di-air is, akik jelenleg még csak ÁSZ ügynök tanoncok, így igazi akcióban még nem vehetnek részt, de azért így is bele tudnak keveredni az események sűrűjébe. Fedő foglalkozásként pincérnők a székház kávézójában, de Ascoeur nem túlságosan ügyes, viszont mindennél jobban imádja a tökpudingot, és azért bármire képes, akár a betörésre is. Később feltűnik a rejtélyes G Társaság, akiknek a célja a korábbi nemesi réteg, a Nouvlesse-ek hatalmának visszaállítása. Most is komoly szerepe van a múltban történt eseményeknek, amelyek természetesen alapvetően befolyásolják a jelent és a jövőt is.

MEGTEKINTÉS: 2,592
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2002-10-09
STÚDIÓ: Gonzo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: D the Dub Hunter
FELTÖLTVE: 2023-04-17 17:50:11
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.