Ashita no Nadja

Tomorrows Nadja

Nadja egy árva kislány, aki az Applefieldi Árvaházban él - amit Appleton kisasszony hozott létre - a 20. századi Angliában. Csecsemőkorában került az árvaházba, így azt hitte, szülei meghaltak. Ám tizenharmadik születésnapján az árvaház igazgatónője egy utazótáskát ad neki, melyben egy gyönyörű ruha, napló és egy levél volt. A levélből megtudta, hogy édeasanyja még él, s a hír hallatán elhatározza, hogy felkeresi anyját. Így is lett volna, ha két tolvajbérenc nem tesz neki keresztbe. A lehető legrosszabb történik, tüzet gyújtanak, habár véletlenül. A két tolvaj feladata ugyanis, hogy Nadja szív alakú brossát elvegyék. A tűzvészben Nadjának eszébe jut, hogy anyja táskáját bent felejtette, ám habozás nélkül visszamegy érte. A táska sikeres megszerzése után viszont ismét összeütközik a két tolvajjal. Nadja próbál menekülni, de végül egy szőke, kék szemű fiú menti meg a lányt és tulajdonát. Nadja viszont a történtek hatására eszméletét veszti, de a kedves fiú arcát, aki segített neki, nem felejti el. Másnap a Dandelion Troupe nevű vándorcirkusznál ébred, akikhez később csatlakozik, hála tánctudásának. Ezzel indul a kedves történet, mely egy kedves lányról szól. A történet folyamán sok más mellékszereplővel megismerkedhetünk, akik között talán Francis Harcourt és "Black Rose" játszik fontos szerepet. Hogy kik is ők? És Nadja vajon megtalálja édeasanyját? Ha megnézed, megtudod.

MEGTEKINTÉS: 2,099
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2003-02-02
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 0+
RÉSZEK: 50/50
FORDÍTÓ: aya85
FELTÖLTVE: 2023-04-17 22:08:38
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.